RUM:s teckning
i

RUM anpassar självklart sin verksamhet efter myndigheternas rekommendationer rörande coronaviruset.

I nuläget innebär det att RUM:s distrikt och nationellt fortsätter med de verksamheter som restriktionerna tillåter, men att vissa anpassningar kan komma att ske. Självklart informeras ni löpande om ni på något sätt skulle beröras av detta.

Vår festival MusikRUM har vi nu dessvärre blivit tvungna att ställa in, som en följd av restriktionerna kring Covid-19. Vår förhoppning är att vi kan göra festivalen nästa i år igen!
Framtidens Musikpris har flyttats fram till september. Finalistnomineringarna tillkännages i mitten på augusti.

Under påsklovsveckorna v.15 och v.16 är växeln öppen enbart tisdagarna 7:e och 14:e april kl:9-16. Övriga dagar är växeln stängd.

För övriga generella frågor hänvisar vi till info@rum.se och för medlemsrelaterade frågor till medlem@rum.se.

Projektförslag

Hallå där!

Har du en idé? Ett projekt du/ni skulle vilja genomföra? Bra, då är det bara att sätta igång. Planera noga och kolla upp vad det skulle kosta. Fyll sedan i formuläret på denna sidan, så tar distriktsstyrelsen kontakt med dig. Naturligtvis skall ditt projekt vara öppet för alla distriktets medlemmar i målgruppen.

Efter genomfört projekt skall ekonomisk redovisning inlämnas inom tre månader till distriktsstyrelsen. Eventuellt överskott återbetalas till RUM-distriktet.

Exempel:

Tex Trumpetkurs
tex elever och lärare som spelar kontrabas
tex "Sven Svensson"
Tex Eksjö kulturskola
X