Musik är livsglädje!
Den här sidan omfattas inte av utgivningsbeviset för www.rum.se

Orkesterläger i Eksjö 8-9-10 augusti 2024

Hej,

Innan skolstarten i augusti hoppas vi kunna samla så många som möjligt av våra duktiga ungdomar från kulturskolor runt om i länet, för att spela orkester tillsammans.

Alla kommer att delas in i tre mindre orkestrar under lägret, men vi kommer också att spela tillsammans – alla på en gång!

Det blir spel i symfoniorkester tillsammans duktiga musiker och inspirerande lärare. Allt detta under ledning av dirigent Ove Gotting ifrån Jönköping, som bl.a. var lärare i Södra Vätterbyggdens Folkhögskola, dirigent för Jönköpings Orkesterförening, dirigent för Jönköpings Kammarkör och sångsolist.

Vi spelar så mycket vi orkar under de tre dagarna, utöver lekar och bad så klart.

Lägret arrangeras 8-9-10 augusti. Samling kl. 11.00 på torsdagen, och på lördagen avslutas lägret med konsert kl. 15.00 i Olsbergs Arena, Eksjö.

Vi kommer att öva på kulturskolan i Eksjö under torsdagen och fredagen, och på lördagen är vi i arenan hela dagen.

Vi övernattar i stugor eller på vandrarhem, Eksjö camping och Eksjö vandrarhem.

Anmäl dig här

Sista anmälan 1 juni. Efter det tas anmälningar endast in i mån av plats. 

Kostnad för lägret är 750 kr (RUM-medlem) 1.500 kr (ej RUM-medlem), då ingår frukost, lunch, middag, frukt/fika & övernattning. Betalning via faktura som mejlas ut.

Kostnad utan övernattning är 500 kr (RUM-medlem) 1.000 kr (ej RUM-medlem)

För att genomföra lägret behövs hjälp från föräldrar med matservering, finnas till för eleverna och vid övernattning. Du kan anmäla dig att hjälpa till någon av dagarna, eller samtliga dagar. Föräldrar som hjälper till under lägret bjuds på kost och logi.

Välkommen med din anmälan!

Hälsningar lärarna på kulturskolorna och RUM-Jönköpingsdistriktet

X